Monday, September 6, 2010

L0ng Journey....


wah...akhirnya...smpai jugak ak di bumi kg dusun yang tercinta...rase nyaman jer bila kg nie...he3...tapi letih tu ttp ade..mau tak nyer ak drive sorg dri Kulaifornia ke kdh...tp bukan la direct terus..he3..mau tercabut buku lali aku tuh...he3...

ak bertolak dr KUlaifornia ke KL ptg sabtu..lepak umah naem lu...sbb ak nak beli baju raya dulu kt Kl tu...so dlm kul 3 ak bertolak smpai dlm kul 7 r..(sempt tdo lu kt RNR Pagoh sbb mata ak gelap dh time tu) mlm tu g jenjlan ngn naem n de geng kat jalan TAR..sempt r beli baju melayu warna gold ke coklatan..cantekkk..he3....tp capal ak lom beli..ingat nak cr kt kedah plak...

pagi ahad dlm kul 1 lebey bertolak ak ke kdh...(smpai perak exit kt kuala kangsar.blk ikot gerik...nak save tol katakan) alhamdulillah b4 berbuka posa smpai ak di kg dusun tercinta..mlm tu mak ak wat simple jer tuk berbuka...asam pedas..sambal sotong kering..tp yg menyelerakan ade SAMBAL BELACAN..hahahah(mukaku dh mula gatal2...) pe2 pon besttttt

so,skrg lepak umah lom ade mood ag nak kemas umah..he3..sok la KOT..... d^_^b

2 comments: