Monday, August 30, 2010

KeMbali Ke KoTa Singa...




ADoi....terlebeh plak akue...he3...yerla br jer mggu lepas pegi..mggu nie pegi ag..he3...actually benda nie on de spot gak...xdirancang...member aku si apis datang johor mggu nie..sjer jer la die dtg membuat onar kt johor nie..he3...ntah cmner dorg tibe2 jer ckp nak g johor..yerla..apis tu bukan slalu nak dtg sini..then die pon ade misi tersendiri yang nak di buat...ak ikot jer la..

oleh sbb last week ak dh pegi..ade ag la 40dolar yang ak tak guna..so,ak dh mls nak tukar duet ag..dlm kul 12 pegi r...actually xpegi mane2 pon...just jalan2 Orchard road..(tu pon xabis...mcm2 bend pelik plak terjumpe..huk3...) pastu kami pegi sentosa island (klu ade byk pitis mmg best kt sini...hu3)

kami park kete dekat jb sentral jer..then naek bus causeway link(tol ke ak eja??) ke kranji..dr kranji tu la kami naek MRT tok jlan2 kota singa nie...

round punya round...bile dh rase cm nak tercabut lutut nie br kami blk...berbuka pose pon lewat gak la..tu pon beli air tin jer..xsempt ...ak ade gak bg cadangan kt apis...tp ditolak bulat2..ak xtahu kenapa...huk3...


then bila smpai kt johor terus kami ke singgah selalu tuk melantak.yerla td minum her kan...so kt singgah selalu makan puas2....he3....pe2 pon ak enjoy....thanks guys d^_^b







*kali ni ak gunakan 10dolar gak..so skrg ade ag 30dolar...he3..berjalan lagi kah aku nanti?????

2 comments:

  1. waaaaaaaaaaa~
    sdeyh3..
    ad org tu p sngapore xajk kte!!
    (!_!)

    ReplyDelete
  2. ala3....xp len kali bleh pegi...
    d^_^b

    ReplyDelete