Thursday, April 15, 2010

LaTa TeMBakah..Mmg Berbaloi.. d^_^b




Smalam nak jd cter ak tertggl ak punya berukband kat tampat keje...so, smalam xdpt la nak on9.bila xdpt on9..saja gatal tangan explore blk external ak nie..tgk pic2 lame...antaranya pic2 ak hang out ngn member2 kolej kt Lata tembakah...tergerak hati plak nak kongsi..he3

actually Lata Tembakah terletak di dalam daerah Besut Terengganu.Ianya terletak lebih kurang 25km dari Bandar Jertih.tempat nie klu korang g memang ak jamin xkan menyesal...ade air terjun..mmg cantek sgt..tp korang kena mendaki sket la..bak kata org.."nak seribu daya, xnak seribu dalih" kan..he3...

tempat nie jugak seswai tu berkelah dan juga berkhemah sbb mmg ade tmpt disediakan kawasan untukberkhemah dan juga kemudahan2 asas cam pondok2 memasak dan juga tandas awam..ade juga penginapan iaitu chalet yang disediakan dengan harga yg berpatutan...so for those yg ade peluang ke terengganu dan suke ngn suasana nyaman hutan..bagi aku Hutan Lipur Lata Tembakah xkan merugikan korang..... d^_^b



* guys..tingat plak time kte g wat BBQ kat sini...miss dat moment..hu3..

5 comments:

  1. teringat masa dok maktab sana..ni jadi port lepak hujung minggu

    ReplyDelete
  2. Cantik tmpt nie..
    rasa mcm nk pegi ja...

    ReplyDelete
  3. firol : dulu maktab besut ka..

    shafiq : ade rezki klu p tganu singgah la seni...best....he3..

    ReplyDelete
  4. yup! lawa cik yanna..dan best..he3...

    ReplyDelete