Monday, March 22, 2010

Set Komb0....




jom makan set kombo..hahaha!! xdela...saje jer ak tulis tajuk tu..tp sebenarnya ak nak cter pasal konvokesyen ak br2 nie...alhamdullillah...ak masih ak kudrat tuk menhadiri konvo nie..dan ak lagi bersyukur mak ayah ak dpt hadir jugak even dorang bukan la sihat sgt..expecially ayah ak...die tu skrg nak bgn pon kena org tolong...skrg dh kena pakai tongkat klu nak jlan..tp dorg gaghkan jugak naek keta api hampir 10jam semata mata nak hadiri hari sejarah aku..mak..ayah..thanks ya..hu3..



konvo ak jatuh pada hari sabtu

Tarikh : 20mac 2010 bersamaan 4 rabiulakhir 1431...

Tempat : Dewan Sri Siantan, Putrajaya

Masa : 7.30 am - 2.00 pm



alhamdulillah...semua berjalan lancar...konvo nie bukan dr maktab ak ja..tapi ada 7 buah maktab dari tiga universiti luar negara....lengkap jugak akhirnya study ak...hu3...






corat-coret Kombo....
* pakat2 xtahu cmner nak pakai hood..last2 cm2 pattern ade...xpe2..yg penting pakai..
*ade yang amek kesempatan tuk pggil kenduri kwen..yerla..dh sume berkumpul..tahniah3(ak
lambat ag..hu3)
*mak ak merepek sbb bunga yg dorg jual kat situ katanye mahal sgt..sbr mak..he3...
*ak panic bila time nak blk ak lupe kt ner ak letak bunga tu..rupa2nyer ak tertggl kt dwn
yerla..kang bising mak akue..he3..
* sian kat pak ndak ak terpaksa jd driver tuk 2 3 hari tu..hu3...thanks pak ndak!






4 comments:

  1. no wonder the background view is so nice..kt putrajaya rupenye..congratz niway..(even tho xknal pun..haha)

    ReplyDelete
  2. tq2...xpe2...even xkenal tp dh familiar ngn name stu comot nie...he3..

    ReplyDelete
  3. nmpk mcm luar negara td...
    rupa2nya Putrajaya...
    cntik prmandngan...
    Tahniah Cikgu Adli....

    ReplyDelete