Monday, January 11, 2010

Journey To Kluang...


pas abis skolah td..ak,ayie n wan(rohok) bergegas ke kluang...actually, kami ke sane nie..bukan saje2 tuk berfoya2 ataupun makan angin...tapi ingin menyelesaikan urusan berkaitan dgn gaji..(of couse kena wat cepat kan..)... g daftar KWSP...hik3...



pas skolah dlm kul 2.30 bertolak la kami ngn keta saga wan yg tentunya byk berjasa pada aku..hu3....amek mase dlm 45minit tuk sampai ke kluang...smpai je sane terus ke kwsp...cip ic aku xleh baca,,so kena isi borang la...alhamdullillah...dh 15min dh siap (thanks pd petugas kwsp cawangan kluang dgn layanan yg sgt memuaskan) pas siap benda alah tu...kami terus ke JPN (Jabatan Pendaftaran Negara)..yerla dh IC ak kan rosak...so,alang2 tu terus g wat...kat sini pon cepat...



settle jer sume terus blk..almaklumlah..byk keje tuk esok xwat ag...hu3...pe2 pon thanks tu wan a.k.a rohok... d^_^b




** Ije actually lalu kat area skolah ije..tp sy tdo...hu3...

4 comments:

  1. cam tau2 je saya baca blog adli. wawa. siap ada nota kaki tu. =P

    pasni kalo datang kluang jangan tdo lak bila lalu depan skolah tu, baru nak action tunjuk skolah lawa, berlatar belakangkan gunung indah. uhu.

    nama baru rohok ea wan? =)

    ReplyDelete
  2. hahaah!..bereh2.pasni mesti xtdo...hue3...
    d^_^b

    ReplyDelete
  3. adli..jom r lepak2 kt bndar kulai...ckp2 ler dk dlm felda..jom kuar lak..

    ReplyDelete
  4. he3....tggu ak ad transport lu min..la nie tumpg org susah sket..mu ingt ak xbosan ker..hu4..

    ReplyDelete