Tuesday, January 19, 2010

Disebalik Kisah Cabang 3


Rase nak nangis pon ade…hu3…td sj jer belek gambar2 lame..then terjumper gambar..actually for those yg tak tahu..nie scenery kt cbg 3 pengkalan chepa kota bharu..time nie br pas makan klu xsilap kt neek restaurant..time waktu maghrib (kantoi maghrib lambt..hu3), seberang jalan nie..ade petronas ngn BSN(tp skrg dh pindh ke taman bendahara dkt UMK)..tmpt nie la tok ak isi minyak ngn kwn2 if nak g ke kb dan BSN tu jugak la tmpt aku dok cucuk duit elaun...sayu plak rasa…xsgka ek..ak dh tgglkan dunia study…hurm…klu jalan depan sket ade HOME U,tmpt membeli belah di cbg 3 selain Pantai timur…jalan depan sket ag…ade satu tmpt fevered aku…nasik air!!sedap wo0o…masih terasa kesedapan nasik air akak tu di tekak nie..(name ape ek?xpenah ty plak…pggl akak nasik air jer)..klu jalan sket akan jumpe keda cina baiki moto..dimana situlah tmpt ak sggh bila mot oak wat hal..especially bila bocor..hu3…

kira byk jugak r kenangan ak kat cabang 3 pengkalan chepa nie….hope we will meet again…sob3…..

3 comments:

  1. nasik air tu yang takleh tahan.. uwaa.. nak nasik air special kat chabang...

    (macam la da xbalik klate lepas ni.. wi)

    ReplyDelete
  2. sedihnya

    tiba2 memori dlu muncul

    rindunya...nak teriak gak la

    ReplyDelete
  3. ije :: kesdepan nasik air nyer xdpt disgkal kan..hu3...

    zaid :: sm2 kta teriak..hu3..

    ReplyDelete