Tuesday, August 11, 2009

Sape Mau TOl0ng??

CINTA adalah KEBODOHAN mereka yg BIJAKSANA
dan
KEPANDAIAN mereka yg BADUT...


smlam...ade la sms ngn member aku...member lama...mcm2 topik ckp smpai la bab2 cintan cintun nie..he3...pastu dia ade la ckp cm yg kt atas tu...actually aku xla phm sgt..sape nak tlg aku huraikan maksud ye????? sila angkat kening......he3....

11 comments:

  1. lee..
    awat asyik ckp CINTA jahh la nih??
    jeng..jeng...
    (love in the air..i can smell it...huahuahua)

    ReplyDelete
  2. sajer...dah last2 sem ni nk bykkan sket ckp cinta xkn xleh kot...almaklumla rmai kwn2 dh nk ke jinjang pelamin..he3..tp ak lmbt lagi..tggu hg dulu la...har3!!!

    ReplyDelete
  3. aku pun xfaham r kate2 cintan 2. xreti gak nak interpret camane...mungkin... ntah. sume orang de tafsiran sendiri...

    ReplyDelete
  4. CINTA adalah KEBODOHAN mereka yg BIJAKSANA
    dan KEPANDAIAN mereka yg BADUT...nak tau gak ek? what should i say? pe yang dikatakn tu bunyinyer cam orang yang sangat anti bercinta, meluat dengan orang yang bercinta dan mungkin putus cinta...mungkin jugak, orang tu xpernah bercinta dan just tgk dari orang lain je. yang pastinya cinta camtu berlaku sesama manusia sahaja tetapi cinta padaNYA adalah kekal abadi dan dibalas dengan cintaNYA gak yang sangat best! jom kita cuba mencintai Dia supaya Dia juga mencintai kita.amin

    ReplyDelete
  5. wow ayat..
    dang!terasa terkena kat kepala sendiri..
    lalala...
    "love is in the air"?lala
    bila lg weyh?kenduri kak ang, aku xleh p...
    so tggu kenduri ang je la..okeyh?hee

    ReplyDelete
  6. eh!terkena ke cik akukah?sori2..he3..ak?tggu kak n abg ang dulu kot..he3..ntah2 hg dulu...mana tau..hahah!

    ReplyDelete
  7. haha..ang cari calon kat aku...
    esok pon aku ley kawen..lalala
    hehe

    ReplyDelete
  8. Hurm...uniknya kata2 ni...quote dr sape,eh?ak ase maksd tersirat ayt ni org yg bijak bleh kelihatan bodoh bila bercinta n org yg kurg pandai bleh kelihatan pandai bila bercinta.Means,tahap cinta terendah sekali bila cinta pada manusia menjadi dominan n mengakibatkan akal tidak kuat,n menjadi penghalang kpd dkt pd Allah. Berkahwin kerana cinta(syirik),berkahwin kerana Allah(syarak).

    p/s:bila kita syg makhluk lebih dr ALLAH,kita kehilangan ALLAH.

    ReplyDelete
  9. Akukah : wah senang nyer ckp..ingat kwen tu cm daftar peraduan cari barang tersembunyi ke..hahah!

    pandangn pertama : dari member aku..xtahu la dr mane dia amek..cmni la klu kwn ngn dak2 psikology nie..he3...maksudnyer kte kena pandai control kte la ek..hurm..

    ReplyDelete