Thursday, August 13, 2009

RISAU tahap Gaban.. :-(

Risau! Tu jer yg leh aku ckp skrg…huhuhu..bukan per..br jer td ak kol mak akue…yerla,dh lama aku tak kol..nak la ty kabar berita..smlm msj ngn akak akue..dia br jer lega demm..tapi still batuk2 ag..tu risau yg pertama..skrg nie kan mcm2 penyakit..tmbah2 akak aku tu dok tgh mengandung 7bulan klu xsilap aku(jangka lahir time raya)..dtg risau yg kedua bila mak aku ckp td ayah n adik bongsu aku (wawa) pon demam gak..huhuhu…lagi aku risau..bila ayah aku tu xnak g hospital…puas mak aku paksa..nak jer aku ckp ngn dia td..tp mak aku ckp tgh tdo…adik aku tu pon juz g farmasi jer..adus…mcm2 la…ape leh aku wat juz suh mak aku paksa ag la ayah akue tu…hopefully nothing will happen..ya ALLAH, Kau peliharalah keluarga aku dari segala malapetaka..Amin…..

p/s :ayah, abg risau nie..jgn lupa mkn ubat n p hospital..ajak pak cik tolong temankan..klu abg ada kat umah…dh lama kena paksa ngan abg…p tau..

12 comments:

  1. byk2 doa adli....InsyAllah xdak apa2...doakan daerah sik kesayangan kita dijauhkn dgn sumer ni...

    p/s:adik hg ambk nama timangan waheeda ek...hurm!!!saja je....hahahaha

    ReplyDelete
  2. btul kate m86 tu... banyakkan berdoa... time ni memg musim demam...dengan cuaca yang kurang baik, panas, jerebu lagi...mak n adik kami pun br je baik demam...alhamdulillah.kami pun risau gak... doa je yang kami mampu. doa seorang anak dan kakak dari jauh...huhu

    ReplyDelete
  3. Aku doakan family ko selmat,eh.camtu gak ngan sume org di sekeliling kita.Bismillahillazi la yadhurru ma'as mihi syaiun fil ardi wala fis samai wahuassamiul 'alim....ameen...

    ReplyDelete
  4. insyaallah..kte doakn tuk sume Umat Islam di seluruh dunia...amin...

    ReplyDelete
  5. semoga semua selamat n sihat2...
    sy doakan kesejahteraan adli sekeluarga..
    minta doa byk2..
    insyaALLAH xda apa2...

    ReplyDelete
  6. adik ije kat umah tu pun demam. kena kuarantin. abah tak bagi balik umah weekend ni. uhu.

    ReplyDelete
  7. yeke ije...moga ye pon cepat sembuh..insyaallah..

    ReplyDelete
  8. adli....aku pon doakan sume nya akan baik2 jek...

    ReplyDelete
  9. tq tuk sume...kte doakan tuk sume org semoga dijauhkan segala marabahaya...

    ReplyDelete
  10. waduh2..abang yg baek..=)..
    org tue cm tu lah..susah sgt nk p hospital..

    ReplyDelete